Happenings: En løsning til gymnasier og universiteter
Rasmus Jensing

Happenings: En løsning til gymnasier og universiteter

Happenings er løsningen til gymnasier og universiteter, som samler alt hvad der sker på skolen og på den måde bringer folk sammen i virkeligheden.

Det handler om at mindske ensomheden, fordi det betyder, at der er mindre frafald, gladere elever og bedre trivsel. Happenings gør det muligt for alle elever at dele deres oplevelser med hinanden - uanset om man er til fester eller foredrag.


Appen er med til at skabe et fællesskab, som gør det nemmere at være studerende. Det er også med til at sikre, at der ikke kun er fokus på det faglige, men også på alt det andet, der sker på en uddannelse.

Alt i alt betyder Happenings mere trivsel for alle. Og trivsel er noget, som vi tror på er vigtigt for både gymnasieelever og universitetsstuderende. Trivsel mindsker frafald og øger chancerne for gennemførsel. Det er derfor, vi mener, at Happenings er en løsning, der kan gøre en forskel for mange gymnasieelever og universitetsstuderende.


Happenings findes allerede på mange skoler rundt om i landet. Og vi håber, at endnu flere vil tage Happenings til sig, så vi sammen kan mindske ensomheden blandt unge studerende.


Det kræver dog ikke meget at være med til at gøre en forskel. Alle kan være med til at skabe et mere socialt fællesskab på deres uddannelse. Det kan man gøre ved at lave "happenings", der er åbne for alle. Det kan være alt fra en hyggelig kaffe-aften til en stor fest eller et foredrag og anden underholdning. Man kan også dele sine oplevelser på Happenings appen, så andre studerende kan se hvad der sker på ens uddannelse - og måske blive inspireret til at deltage i noget, de ikke havde tænkt over før.


Hvis du er interesseret i at høre mere om Happenings, kan du få en demo her: Book demo


Hvis du er interesseret i at bruge Happenings på din skole, kan du tilmelde dig her: Kontakt


Det er gratis at bruge Happenings, og det vil altid være det. Vi gør det fordi vi tror på, at trivsel og fællesskab er vigtigt - især for unge der studerer.


Vi håber du vil tage godt imod os!