trivsel.

3 måder til at skabe et bedre fællesskab.

Rasmus Jensing
Mar 5, 2021

happenings øger det sociale engagement.

vores ekspertise med unge og uddannelsesinstitutioner, har givet os en helt særlig indsigt i, hvordan man som institution kan forbedre det sociale liv på skolen, og dermed skabe bedre trivsel, hvilket ultimativt resulterer i gladere elever, der får mere ud af undervisningen.

1. giv ansvaret til eleverne.

vi oplever, at de institutioner, der tør at overlade ansvaret for de elevdrevne fællesskaber til eleverne klart har et bedre fællesskab. det skyldes, at eleverne selv ved, hvad de vil og hvad der er relevant for de andre venner og veninder. når man føler, at man bliver påtvunget eller inviteret til "happenings", som administrationen eller lærerne står for, så bliver det lige pludselig ikke særligt fedt at deltage i.

2. tillad sjov efter skoletiden på skolen.

fifa-turneringer, make-up konkurrencer, lan-party, champions league aftener, kortaften og meget andet er blot få forslag til, hvordan der kan mødes andre studerende på tværs af årgange og klasser. disse happenings og fællesskaber øger i den grad trivsel og skaber samtidigt et grundlag for øget trivsel for eleverne, fordi de føler skolen bidrager med meget mere end blot faglig undervisning.

3. start året ud med fællesskab.

både i 1, 2 og 3.g giver det enormt god mening hurtigst muligt arrangere morgenmad i klassen, beerpong turneringer eller sportsdag for hele skolen.

det gør det sjovt og inkluderende for alle eleverne, som har mulighed for at catch up, og starte op med en god oplevelse på det nye skoleår.

Rasmus Jensing
rasmus er adm. direktør & grundlægger i happenings group a/s 🔥

se vores øvrige udgivelser.

vi sørger for at holde jer opdaterede på vores nye features, milepæle, guides og meget mere bag kulissen i virksomheden.

klar til at begynde?

ja, lad os komme igang.