Features.

tilmelding,
registrering, kommunikation.

happenings tager alt, hvad der sker på skolens domicil, og samler det ét sted.


Ingen Excel.

gæstelisten giver jer det perfekte overblik over inviterede, forventede og ankomne gæster til din happening. Du slipper for udprintede klasselister, besværlige Excel-ark og tuscher.


laveste gebyrer.

Vi tager et fast gebyr per betaling. Vi tror hverken på at binding, abonnementer eller opstartspriser er i nogens favør. Derudover, er alt hvad der er gratis naturligvis også gebyrfrit at deltage i.


Et enkelt swipe.

Vi tror på, at digitale billetter er fremtiden, derfor skal man som gæst blot swipes i entréen ved fremmøde for at blive registreret, da alle gæster er forhåndsgodkendte. Det kræver hverken scannere, QR-koder eller navnelister.


Elevdrevne fællesskaber.

Hos Happenings stiller vi underprofiler til rådighed for institutionen. Det giver de elevdrevne fællesskaber muligheden for nemmere at engagere de øvrige medstuderende, til at deltage i begivenheder såsom fester og musicals.


Digitalt studiekort.

Slut med plastikkort. Med UNI-Login og WAYF integrationerne giver vi den enkelte bruger mulighed for at forbinde sig til den pågældende uddannelsesinstitution. Dette opnås gennem vores godkendelse af Børne-og Undervisningsministeriet.


Én app.

Happenings appen er gratis og findes både i App Store og Google Play. Vi tror nemlig ikke på, at det skal koste noget at have det sjovt.

happenings partners.

repræsenterer du en skole?
hmm, der er ingen grund til, at vi ikke skal hjælpe jeres fællesskab og sammenhold med at blive stærkere,
sådan vi kan mindske ensomheden, samt fremme trivsel og faglig integration blandt eleverne.

bliv ringet op.