Vi vil bringe folk sammen i virkeligheden.

125.000 unge mellem 16 og 29 år, svarende til 12% oplever svær ensomhed. Det estimeres at prisen for denne ensomhed i Danmark årligt beløber sig op i 8,3 mia. kroner. Lad Happenings hjælpe din skole med vores mission om at eliminere ensomhed, og sammen skabe rammerne for bedre trivsel og bedre faglig integration.  

Få mere værdifuld tid. 

Vi er på en vigtig mission. Vi vil skabe mere tid til det arbejde, der betyder noget for eleverne. Både det sociale og faglige. Og vi vil gerne hjælpe dig med at fremme trivsel for eleverne på skolen. 

Hos Happenings hjælper vi små og store uddannelsesinstitutioner med at få tilmelding, registrering og kommunikation til at gå op i en højere enhed for alle i ledelsen, lærerværelset og administrationen. 

Vi samler elevernes interesser og muligheder ét sted samtidig med, at vi giver formanden for festudvalget, elevrådet, klasselærerne, rektor, uddannelsesleder, den økonomiansvarlige eller hvem I har lyst til at invitere, et moderne værktøj, der effektivt hjælper med at arrangere det der skal ske med ét enkelt klik. 

Happenings gør det vanskelige simpelt. Fordi tid er det dyrebareste, vi har. Så lad os hjælpe dig med at spare dér, hvor du kan og skabe tid til bringe værdi for eleverne, med det der sker i virkeligheden.

Meget mere end en billetformidler.

Happenings frigiver tid, så du kan fokusere på at skabe værdi for eleverne - både i og uden for skolens rammer.

🥳 Vi tror på frihed og fleksibilitet.
Alle elever på skolen skal kunne se, hvad der sker, så de kan bruge deres tid på det de ønsker. 

🏆 Vi tror på teamet frem for individet.
Happenings er ikke kun til gavn for lederen, men en gevinst for hele skolens stab af ledere, lærere og administrationsmedarbejdere.

🥰 Vi tror på brugervenlighed.
Sig farvel til uoverskuelige Excel-ark, fysiske billetter og generelt usikkerhed om hvorvidt der deltager elever fra andre skoler en gang for alle og goddag til en tilmeldingsplatform, der får dig til at sige "ahhhhh ...." Skulle du støde på problemer, er vores uovertrufne kundeservice altid klar til at hjælpe dig.